Vi tilbyr og har utviklet tjenester som setter deg i sentrum. Hvordan bli den beste utgaven av deg selv, ved bruk av ditt talent og dine evner. Vår hovedstrategi er å yte kvalitet å være leveringsdyktige.

Siw Wikan, partner og daglig leder
Mob.: 992 74 411, E-post: siw.wikan@virtu.no

Er utdannet økonom med en executive mastergrad i ledelse fra BI. Har lang erfaring fra privat næringsliv både som leder og fra diverse styreverv i norske og utenlandske selskaper.

Har vært aktiv som politiker siden 2007 og har hatt flere sentrale verv og lederposisjoner i Norges femte største kommune; som fast representant i kommunestyre, formannskap, leder av diverse utvalg; innen helse og eierstyring og sist som varaordfører. Leder av Bærum Høyre fra 2016 til 2021.

Kompetansen innbefatter økonomi, organisasjon og ledelse, arbeidsrett på masternivå, retorikk, salg/marked, rekruttering/omstilling, styrearbeid innen; privat og offentlig sektor og politikk.

Er sertifisert bruker på personlighetstest-verktøyet NEO PI-3 og har skrevet en masteroppgave som omhandlet sammenhengene mellom personlighet og lederatferd.