Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for VIRTÜ sine nettsider og for de personopplysninger som samles inn i forbindelse med kundebehandlingen.

VIRTÜ AS, org.nr.: 917 424 713. Vår nettstedsadresse er: https://virtu.no

Ditt personvern er viktig og vi behandler personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende personvernlovgivning, herunder EUs GDPR. Denne personvernerklæringen inneholder blant annet informasjon om hvordan VIRTÜ behandler dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi lagrer om deg. Du kan lese mer om disse rettighetene www.datatilsynet.no.

Dersom vårt behandlingsgrunnlag er begrunnet i ditt samtykke, kan du når du måtte ønske trekke dette tilbake ved å kontakte oss på e-post: post@virtu.no

Informasjonskapsler på VIRTU.no

VIRTÜ benytter analyseverktøyet WP Statistics, som igjen bruker informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres i din nettleser når du åpner en nettside, og den blir brukt for å hente informasjon om bruksmønstre og trafikk. Den vil ikke identifisere deg må noen måte. VIRTÜ bruker kun denne informasjonen til statistikk og til å forbedre vår hjemmeside.

Bruk av informasjonskapsler krever ditt samtykke. Forhåndsinnstilling i nettleser om at du som bruker aksepterer informasjonskapsler anses som et samtykke. Du kan når som helst endre innstillingene i nettleseren din dersom du ikke ønsker å akseptere en informasjonskapsel.

Spørsmål

Ta kontakt på post@virtu.no dersom du har eventuelle spørsmål rundt ditt personvern hos oss, eller dersom du ønsker endringer i dine registreringer.