Priser 2024


NEO PI 3 Personlighetstest, 240 (fullversjon)

2 490,-

Den fullstendige versjonen av NEO-PI-3 består av 240 spørsmål og gir en detaljert analyse av dine personlighetstrekk. Denne versjonen måler ikke bare de fem overordnede faktorene, men også 30 underfasetter, som gir en dyptgående forståelse av din personlighet. Resultatene er nyttige for en rekke formål, inkludert lederutvikling, karriereveiledning, og selvutvikling. Inkludert i prisen er en 50-minutters personlig tilbakemelding med en sertifisert rådgiver, der du får en grundig gjennomgang av resultatene. Denne veiledningen er avgjørende for å forstå og anvende testresultatene på en meningsfull måte.

NEO PI FFI Personlighetstest, 60 (kortversjon)

1 190,-

Denne kortere versjonen av NEO-PI-3 består av 60 spørsmål og gir en effektiv måling av de fem hovedpersonlighetstrekkene. Selv om denne versjonen ikke inkluderer underfasettene, gir den fortsatt verdifull innsikt i din personlighet på en tidseffektiv måte. Prisen inkluderer en 30-minutters tilbakemelding med en sertifisert rådgiver, hvor du får en oversikt over dine resultater. Denne veiledningen er avgjørende for å forstå og anvende testresultatene på en meningsfull måte.

Tillegg, HR rapport *gjelder kun ved NEO PI 3, fullversjon

1 490,-

HR-rapporten er et tillegg som gir en mer spesifikk analyse av dine personlighetstrekk i en arbeidssammenheng. Rapporten er skreddersydd for bruk i HR-prosesser som rekruttering, utvikling, og medarbeideroppfølging. Dette verktøyet gir HR-profesjonelle innsikt i hvordan en kandidat passer inn i en bestemt rolle eller organisasjon.

Tillegg, Ledelse rapport (ENG) *gjelder kun ved NEO PI 3, Fullversjon

1 990,-

Ledelsesrapporten, tilgjengelig på engelsk, gir en omfattende analyse av din lederstil basert på personlighetstrekkene målt av NEO-PI-3. Denne rapporten er spesielt nyttig for ledere, eller de som ønsker å utvikle seg til ledelsesroller. Rapporten fokuserer på hvordan dine personlighetstrekk påvirker din lederatferd, beslutningstaking, og teamdynamikk.

Sammenstilling rapport ved flere kandidater, tillegg

500,-

Når du tester flere kandidater, kan vi sammenstille deres resultater i en felles rapport. Dette gir en klar oversikt og sammenligning av personlighetsprofiler, noe som er spesielt nyttig i rekrutteringsprosesser eller når du skal sette sammen effektive team.

Rådgivning, coaching utover standard tilbakemelding, pr. time

1 190,-

Dersom du ønsker ytterligere rådgivning eller coaching etter den inkluderte tilbakemeldingen, tilbyr vi ekstra timer til en fast pris. Dette er ideelt for de som ønsker dypere innsikt, utviklingsplaner, eller veiledning over tid for å maksimere verdien av testresultatene.